DAN NULTI OPIS

Irena, prelepa prostitutka dovedena iz ruralne Ukrajine, odlučuje da pobegne od brutalnih gangstera sa Novog Beograda, kako bi doživela barem neki trenutak sreće i uzbuđenja u gradu koji nije ni stigla da upozna.

U svojim tajnim izlascima ona upoznaje sasvim neobične ljude, koji uspevaju da ulepšaju i razvedre njen sumorni život. Njena kratka sreća naglo se prekida kada je vlasnici pronalaze u diskoteci, a Irena će kao kaznu doživeti možda i goru sudbinu od prisilnog prodavanja tela.

KO JE UBIO MLADU DEVOJKU I OSTAVIO NJEN LEŠ NA OBALI? 

Ovo pitanje će sebi iznova i iznova postavljati policijski službenik Žarko Obradović, a zajedno sa njim i devojčina porodica, policijski tim, ali i čitava javnost Srbije željna krvi i misterije.

Na čitaocima je da nakon svih uzbuđenja i preokreta sami odluče da li je DAN NULTI trenutak kada je ubijena jedna nevina devojka ili onaj tren u prošlosti kada je zlo začeto…

Roman Dan Nulti autor Nenad Mitrovic

Roman je zapravo spoj kombinacija više žanrova, odnosno misterije, akcije, trilera i blage etotike, a sve to ispričano kroz nekoliko paralelno povezanih priča kriz više različitih tema.

Tema se odnosi na stradanja nevinih ljudi u ratovima u Bosni i na Kosovu, o jednoj čudnoj i disfunkcionalnoj porodici u Beogradu, zatim o psihičkim traumama jedne devojke i ponajviše o ubistvu jedne mlade devojke u Beogradu, čijom se istragom bavi čitav policijski tim.

Otkrivanje tragova i ključeva za rešavanje misterije zločina, glavni je pokretački motor ove radnje.

Ukoliko još uvek niste nabavili svoj primerak romana „DAN NULTI“ iskoristite do kraja godine promo cenu i nabavite knjigu za samo 600 din!!!

Za čitaoce iz Bora dostava je lično i na željenu adresu. Vaš primerak romana DAN NULTI možete poručiti OVDE.